Първа лигаФутбол

Треньорът на Хебър: Левски не заслужаваше да загуби в Разград! Отиваме на „Герена“ да откраднем нещо

В петък на „Герена“ предстои любопитен треньорски сблъсък – Станислав Генчев срещу Веселин Великов. Двамата са израснали в един регион. Генчев е родом от Дряново, а Великов – от Елена. Освен това кариерите им започват от един отбор – юноши са на Етър.

Треньорът на Хебър Веселин Великов сподели очакванията си за предстоящата среща на стадион „Георги Аспарухов пред „Мач Телеграф“.

„Това ще бъде тежък двубой за нас. Левски са първи в класирането и играят силен футбол. „Сините“ допуснаха една нелепа загуба в Разград срещу Лудогорец, но това не означава нищо. Честно казано – Левски не заслужаваше да загуби. Уважавам Левски, но ние ще излезем и ще дадем всичко от себе си на „Герена“.

profittips-the best football tips

В никакъв случай не сме обречени в този двубой. Те в този момент, заедно с Лудогорец, са най-добрите отбори в България. Това е истината. В този мач може всичко да се случи. Отиваме на „Георги Аспарухов“ и ще опитаме да откраднем нещо от Левски.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker