Левски (София)ТОП

Треньор от Първа лига отписа Левски като най-добър отбор в България

Интересно изказване направи старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш след първата загуба на “смърфовете” през сезона. В интервюто си на стадиона след мача с ЦСКА-София (0:2) той сподели, че последните два мача на “черно-белите” са били срещу двата най-добри отбора в България в исторически план – Лудогорец и ЦСКА-София. 

Това са мачове, които само могат да ни помогнат да израстваме. Наясно съм, че трябва голяма смелост и кураж да играеш по този начин и то срещу Лудогорец и след това срещу ЦСКА – двата най-добри отбора в България в исторически план”, заяви Томаш. 

profittips-the best football tips

По този начин, случайно или не, наставникът на “черно-белите” индиректно извади Левски от топ 2 на отборите в историята на страната. Припомняме, че “сините” имат 26 титли на България, придружени с 26 Купи на страната. Левски е и трикратен носител на Суперкупата на България.

За сравнение, 12-те поредни шампионски титли за Лудогорец представляват 100% от трофеите на тима за първенство. “Орлите” имат и три Купи на България, както и шест Суперкупи.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker