Първа лигаФутболЦСКА-София

Трима от ЦСКА пропуснаха възстановителната тренировка

Трима футболисти на ЦСКА са с леки проблеми след вчерашния мач срещу Берое в Благоевград. Защитниците Браян Кордоба и Мика Пинто са с леки травми, а халфът Илиан Илиев е с вирус, съобщиха „червените“. И тримата са пропуснали неделната възстановителна тренировка на отбора, воден от Александър Томаш.

Ето какво съобщиха от ЦСКА на официалния си сайт:

„Треньорският щаб на ЦСКА проведе възстановителна тренировка след вчерашния шампионатен двубой срещу Берое (1:0), в която упражнения с топка имаха само футболистите, които не взеха участие или записаха ограничени минути в мача. Заниманието се проведе преди обяд на клубната база в Панчарево.

profittips-the best football tips

Със сравнително леки мускулни оплаквания са бранителите Браян Кордоба и Мика Пинто, които ще преминат допълнителни медицински прегледи, за да се прецени точното им състояние. Илиан Илиев е с вирусно заболяване и днес не взе участие в тренировката.

Утре (понеделник) тимът на Александър Томаш има почивен ден“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker