Левски (София)Първа лигаФутбол

Трима пропуснаха тренировката на Левски

Футболистите на Левски подновиха тренировки след победата с 1:0 в дербито срещу ЦСКА. Станислав Генчев бе дал ден почивка след успеха на националния стадион и от вчера „сините“ се готвят за домакинството на Берое.

Двубоят със старозагорци е в петък от 19:00 часа. Заниманието пропуснаха Кристиан Макун, Карлос Охене и Евертон Бала. Тримата получиха по-дълга почивка от наставника поради различни причини.

profittips-the best football tips

Героят от мача с „червените“ е с натрупана умора след ангажиментите си за националния тим на Венецуела, тежкото пътуване, а за капак и проблеми с aдукторите. Бранителят обаче стисна зъби и изигра пълни 90 минути в събота.

Ганаецът пък пострада още в началото на мача с ЦСКА, получавайки тежък удар с топка в лицето. Халфът обаче продължи участието си и изигра нов силен двубой със синия екип.

Евертон Бала пък беше със съмнения за сериозна контузия, но в крайна сметка се размина с по-сериозна травма.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker