Левски (София)ТОПФутбол

Трима футболисти на Левски може би днес изиграват последния си мач за тима

Има шанс двубоя с Ботев Враца да бъде последен за трима футболисти със синята фланелка. Става дума за Андриан Краев, Жереми Петрис и Илиян Стефанов.

Краев и Петрис ще бъдат извадени от отбора, след като не преподписват с отбора. На „Герена“ се говори, че „сините“ са твърдо решени да дадат урок на Краев, който много дълго време увърташе за новия си контракт и доскоро намекваше, че със сигурност ще подпише.

profittips-the best football tips

Агентът на българина Джон Ингълс е в преговори с Лудогорец, за което лично от Разград са потвърдили на шефовете от „Герена“. Точно заради това Андриан поставя непосилни условия, за да парафира нов контракт.

Очаква се „орлите“ да направят оферта за Краев, за да го вземат срещу дребна сума още от януари. Така реално „сините“ ще спечелят някой лев от халфа, но е по-вероятно босът на клуба Наско Сираков да откаже тази сделка и да извади от футбола Краев за 6 месеца. Според шефовете на „Герена“ играчът заслужавал именно това заради отношението си към Левски.

Относно Петрис – вероятно ще бъде продаден по време на зимната пауза. Ако това не се случи ще последва Краев.

profittips-the best football tips

Илиян Стефанов пък ще бъде поставен в трансферната листа на „сините. Към него има интерес и той със сигурност ще бъде продаден или пратен под наем някъде.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker