Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Трима футболисти на Левски пропускат днешния мач, ето причините

Матей Маркович, Фабио Лима и Асен Митков ще пропуснат предстоящото домакинство на Левски срещу Ботев Враца. На пресконференцията в четвъртък старши треньорът на „сините“ Станислав Генчев обяви, че младежкият национал на България отпада за двубоя, след като напусна преждевременно една от тренировките през седмицата.

Днес Станислав Генчев определи групата на Левски, в която отсъстват имената на Маркович и Лима. Бразилецът се е контузил по време на тренировката в сряда и ще отсъства около две седмици, което означава че ще пропусне следващите поне два мача на столичани – Ботев Враца и Локомотив Пловдив.

profittips-the best football tips

Новият вратар Матей Маркович, който бе титуляр в първия кръг срещу Локомотив София, е получил схващане на врата на последното занимание и от спортно-техническото ръководство са взели решение да не го рискуват, за да бъде готов за гостуването на „Лаута“, което е след седмица (петък, 2 август) от 21:15 часа.

„Dsport“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker