Левски (София)ТОПФутбол

Труден избор пред Николай Костов

Треньорът на Левски Николай Костов до последно ще е пред дилема на кого да заложи за позицията на десния бек срещу Айнтрахт. През седмицата стана ясна добрата новина, че Жереми Петрис е възстановен и тренира с отбора, но в същото време Патрик-Габриел Галчев изигра силен двубой в реванша срещу Апоел Беер Шева и това прави избора на специалиста много труден.

25-годишният французин получи травма при загубата от Локомотив Пловдив на „Лаута“ с 1:2 и оттогава той пропусна двубоя с Ботев Враца (1:0) в Първа лига и двата сблъсъка с израелския тим. Той тренира веднъж пълноценно преди реванша, но отново отпадна от сметките на Николай Костов.

profittips-the best football tips

Петрис е един от играчите на Левски, който има договор до края на сезона. До момента отказва да го поднови, което не се нрави на шефовете на „Герена“ и те обмислят да го продадат, като апетити към него проявява Лудогорец.
Днес Николай Костов ще обяви пред тима и стартовата 11-ка и как ще подходи тима при домакинството на Айнтрахт.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker