Левски (София)ТОПФутбол

Турски бизнесмен очаква да получи дял от Левски

Един от шефовете в Галатасарай Ерден Тимур потвърди, че очаква да получи дял от Левски, а българският клуб е част от мащабен проект.

„На 7 юни казах, че администрацията на Галатасарай има пред себе си да решава важни въпроси относно спонсорство и реализацията на важни проекти. На дневен ред е да получа дял от българския Левски. Има още няколко отбора, които ще бъдат част от мащабния ни проект. Ще бъдат установени връзки между инфраструктурите на различните клубове. Много скоро ще има развитие“, заяви Ерден Тимур.

profittips-the best football tips

Той е част ор ръководството в Галатасарай о миналата година. Тимур заема поста заместник председател на съвета на директорите на турския гранд.
41-годишният адвокат и бизнесмен е голям привърженик на Галатасарай и оказа финансова подкрепа на клуба при осъществяването на няколко трансфера още преди да влезе в управата на турския гранд. През миналата седмица Наско Сираков категорично отрече информацията.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker