ТОПФутболЦСКА-София

Уволниха кмета спъвал строежа на „Армията“

Заместник-кметът на район „Красно село“ Николай Веселинов е бил уволнен пише „nostrabet.com“. Това е човекът, чиито жалби в съда не може да започне строителството на новия стадион на ЦСКА.

Веселинов е определян като „професионален жалбоподател“, който с постоянните си искове е спрял десетки проекти на политически съперници. Същият вече е освободен от поста. Това потвърди самият кмет на район „Красно село“ архитект Румен Русев.

profittips-the best football tips

„Прочетох в няколко статии, че заместник-кметът на „Красно село“ Николай Веселинов пуска жалба след жалба и бави реконструкцията на стадион „Българска армия“. Искам само да добавя, че този господин беше уволнен от мен още през първата седмица на встъпването ми в длъжност като кмет на Красно село, преди 5 месеца“, разкри Русев.
Една от жалбите срещу „Армията“ е не по „бързо производство“, което означава, че може да бъде направена първа копка. Част от претенциите на Веселинов срещу строителството на стадиона вече са отхвърлени от съда.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker