Левски (София)ТОПФутбол

Удар! Германски гранд иска капитан на Левски

Айнтрахт (Франкфутр) е набелязал вратаря на Левски Пламен Андреев, твърди „Мач Телеграф“. Младокът се представи на много високо ниво и в двата мача с германския клуб от Лигата на конференциите.

Това е причината „орлите“ сериозно да обмислят оферта за него през зимата. Във Франкфурт виждат в негово лице отлична алтернатива на Кевин Трап, а в бъдеще той може дари да получи по-сериозна роля на „Дойче Банк Парк“.

profittips-the best football tips

Германците вече привлякоха един млад вратар през този трансферен прозорец. Става въпрос за Кауа Сантос, за когото платиха 1,5 млн. евро па Фламенго. От Франкфурт обаче са признали пред хора от Левски, че до тази покупка е можело да не се стигне, ако по-рано са хвърлили око на Андреев. Те се надяват, че ще имат предимство пред другите отбори, които може да изявят желание да купят Пламен.
Има и още двама играчи на Левски, които са им допаднали. Това са Хосе Кордоба и Уелтън. Защитникът обезличи в първата среща Рандал Коло Муани. Нападателят вкара попадението за „орлите“ в началото, но панамецът почти не му позволи да се срещне с топката до края на мача. Уелтон пък и в двата мача бе основната заплаха за защитата на Айнтрахт. Техните изяви ще бъдат следени регулярно от скаути на германския клуб.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker