Левски (София)ТОПФутбол

УЕФА за пореден път глоби Левски

Веднага след паметния за „сините“ двубой с Айнтрахт в София стана ясно, че глобите от УЕФА се увеличават с още една, информира вестник „Труд“. Този път централата е глобила Левски заради това, че по време на двубоя с немския тим е имало струпвания на хора по пътеките на стадиона.

Това е стар проблем за отбора, който неведнъж му е носил глоби от УЕФА. Само преди дни тимът беше глобен с 40 000 евро, като 12000 от тази сума бяха именно за същото провинение, но в двубой с Шкупи.

profittips-the best football tips

Поради големият интерес вчера феновете отново бяха окупирали стълбите на стадиона. На няколко пъти дикторът на стадиона отправи предупреждения по този повод, но нищо не се промени.

Затова пък „синята“ публика не хвърля бомби и не пали факли. Единствените, които сториха това, бяха феновете на немския отбор.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker