Левски (София)ФутболЦСКА 1948ЦСКА-София

УЕФА обяви колко са спечелили отборите ни в ЛК

Отборът на Левски заработи 750 хил.евро (около 1,5 млн. лева) единствено от елиминирането на северномакедонския Шкупи в турнира Лигата на конференциите. Тази сума ще влезе в сметката на тима от стадион „Георги Аспарухов“ от участието в европейските клубни турнири независимо от развоя в следващите мачове в третия кръг на турнира. Всяка стъпка напред ще увеличи финансовото състояние на Левски.

Сумата се формира от две по 100 хил. евро за участие в двата кръга – втори и трети на Лига на конференциите и 550 хил. евро при отпадане от Апоел Беер-Шера. При преминаването в плейофите на Лигата на конференциите сумата разбира се ще се увеличи.

profittips-the best football tips

Отборите на ЦСКА и ЦСКА 1948 от самото участие във втория предварителен кръг на Лигата на конференциите носи на отборите по 450 хил.евро. Двата отбора отпаднаха в четвъртък от турнира след загуби от два румънски тима.

Общата сумат се формира от 100 хил. евро за участие във втори предварителен кръг на турнира и 350 хил. евро, които се дават при отпадането на отборите в този етап.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker