Левски (София)ФутболЦСКА-София

Ултраси на Левски пребиха фен на ЦСКА

16-годишно момче е било бито в училищен двор в столичния квартал „Хаджи Димитър“. За инцидента разказа майката на момчето пред bTV. Според нея той е нападнат от защото е фен на ЦСКА.

“Те са вървели след него и са казали: Знаем къде живееш, знаем, че си „чорбар“. Искаш ли да видиш какво прави Левски“, обясни майката на момчето.

profittips-the best football tips

То е удряно в главата многократно, продължава разказа си жената: “На окото, на носа, на устата, главата, челото. Те са го били само в главата. Той е едър и не могат лесно да го свалят. Извадено е медицинско, оттук нататък ще търсим наказание за тези момчета, за да не се продължава.“

Майката твърди, че това не е първия случай на агресия от въпросните хулигани. Преди месеци в градинка на квартала група от около 10 момчета напада семейството на пострадалия, защото им било направена забележка.

“Те започнаха да чупят бутилки и аз се обърнах и казах: „Деца, защо го правите? И скочиха: “Защо, проблем ли има? Удариха зет ми, той падна в безсъзнание. Те започнаха да го ритат“, разказва майката на пострадалото момче.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker