Левски (София)Футбол

„Ултрас Левски“: Твърдения за бой между фенове на различни отбори е долна лъжа!

Фен фракцията на Левски „Ултрас Левски“ опроверга твърденията на полицията, че е имало бой между фенове на различни отбори, ултрасите призоваха Борислав Михайлов да си подаде оставката.

ТribunaSofia.bg публикува текста без редакторска намеса:

Вчерашната вечер беше апотеоз на падението на едно велико футболно поколение. Циничните интервюта след мача от безбожно самозабравилите се нагляри, в каквито са се превърнали доскорошните любимци на поколения българи, нагледно обясняват цялостните събития извън стадиона – само и единствено омраза към позорния БФС, достигнала до точката на кипене.

profittips-the best football tips

Незабавно вън от футбола ни, плява проклета! Незабавни оставки и потъване вдън земя, където никога повече да не чуем за вас.

И да не пропуснем „органите на реда“, които се опитват да оправдаят безумията си със смешни и жалки твърдения за бой между фенове на различни отбори. Долна лъжа! Затова незабавни оставки и уволнения на всички по веригата аматьори, некадърници и комплексари в редиците на МВР от министри до главни оперативни риалити шоу звезди, доказали с години абсолютна некомпетентност, непознаване на материята и незнание как да се справят със служебните си ангажименти!

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker