НационалиТОПФутбол

Унгарската футболна централа: Отговорността е на БФС!

Говорителят на Унгарския футболна федерация Йено Шипош коментира абсурдната ситуацията около европейската квалификация срещу България. Той заяви, че цялата отговорност е на Българския футболен съюз, тъй като той организира мача.

„Мачът се организира от БФС, така че цялата отговорност е на БФС. Унгарският национален отбор се готви да гостува в Пловдив в четвъртък вечерта. Разбира се, УЕФА също има думата. Очакваме окончателно решение от УЕФА или българската федерация и ако такова има, ще действаме в неговия дух“, заяви той пред „М4“.

profittips-the best football tips

„Мисля, че окончателно решение може да има в понеделник вечерта (б.р. – решение няма към 23:00ч. на 13 ноември, понеделник), което разбира се ще приемем и ще вземем под внимание. Българската асоциация носи отговорност за това къде и кога ще се проведе срещата“, добави Йено Шипош.

Все още няма решение къде ще бъде мача. Вчера стана ясно, че „Арена Арда“ в Кърджали също е един от вариантите срещата да бъде проведена.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker