Левски (София)Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Фенове на Левски и ЦСКА се обединиха и взеха отлично решение преди дербито

От Левски съобщиха, че е проведена среща с представителите на феновете на „сините“ и ЦСКА. Те са се обединили и поели ангажимент да не бъдат използвани сигнални ракети, на които станахме свидетели в последните няколко срещи между двата отбора.

TribunaSofia.bg публикува съобщението нa Левски без редакторска намеса:

„По инициатива на „ПФК Левски“ днес, 4 октомври, бе организирана среща, свързана с предстоящия на 19 октомври, събота, двубой с „ЦСКА-София“. На нея присъстваха ръководствата на двата клуба, представители на СДВР и на организираните привърженици на „Левски“ и „ЦСКА-София“.

Желанието на всички страни бе мачът на Национален стадион „Васил Левски“ да се превърне във футболен празник и да не се застрашава здравето и живота на присъстващите на трибуните.

Във връзка с това, представителите на организираните привърженици на „Левски“ и „ЦСКА-София“ поеха ангажимент да не бъдат използвани сигнални ракети, на които станахме свидетели в последните няколко срещи между двата отбора“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker