Първа лигаФутболЦСКА-София

Филипов: Няма как и не е правилно да се ограничи използването на чужденци в отборите

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори пред медиите след края на срещата между Българския футболен съюз, Българската професионална футболна и представители на професионалните клубове.

„Получи се хубава дискусия. Всички клубове бяха активни. Имаше различни предложения и мнения. Стигна се до дискусия. Решения не се взеха. Те се взимат на Изпълкома. Предполагам БФС ще каже какви решения се взеха от клубовете“, каза Филипов.

profittips-the best football tips

„Първа лига остава 16 отбора. От БФС ще обяснят какви ще са промените, по-леки ще са . Важното е да има конкуренция и качество в първенството, за да се подобрява качеството на клубовете. Ползотворна беше срещата, хубаво е по-често да има такива срещи, за да се решават проблемите на всички клубове“, продължи той.

„Точно за Лигата не стана обширна дискусия. По-голямата беше дискусията за формата на първенството. Колко отбора да бъде, под каква форма да се провежда, както и форматът на Втора лига. За изваждането на първенството от БФС и предаването към Лигата, това към Георги Иванов“.

„Всеки си имаше мнение. Едни имат една позиция, други – други. Затова са клубовете, за да гласуват точното решение.

Броят на чужденците не се е коментирал. Няма как да се ограничи на отборите колко чужденци трябва да използват, не е правилно. Самият факт, че я имаше тази среща и я уважиха всички клубове – интересът е голям и се работи, да“, каза още изпълнителният директор на ЦСКА.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker