ТОПЦСКА-София

Филипов с интересен коментар за Армията, Ел Маестро, Назон и Каранга

Спортният директор на ЦСКА-София Филип Филипов даде интервю за „dsport,bg“, където сподели актуална информация по най-горещата тема – реконструкцията на стадион „Българска армия“.

„Със стадиона всичко върви по план. Завърши успешно тръжната процедура за събарянето на съоръжението. В момента се разглеждат и анализират офертите, които са постъпили и се надявам в скоро време всичко да стартира. Това обаче е тежка процедура, свързана с много документация и не става от днес за утре“, каза той.

profittips-the best football tips

„Багерите ще влязат, когато се избере точната оферта и се започне, но това е малко по-тежка и по-бавна процедура“, разкри Филипов.

Той с усмивка призна, че не знае дали слуховете, че под стадиона има тунел към центъра на София са верни: „И аз така четох. Стадионът е строен по време на комунизма и не се знае какво може да излезе отдолу. Аз лично не знам какво е състоянието под стадиона“.

profittips-the best football tips

Дюкенс Назон, нормално е към него да има интерес, защото той е голмайсторът на отбора, водещият реализатор. В Пафос нещата не станаха, защото нещо не се доуточниха играчът и клубът. Затова той се върна в ЦСКА и в момента е футболист на ЦСКА и ние разчитаме на този етап на него“, каза той за проваления трансфер на Назон в кипърския тим.

„Не, не сме го отписвали напълно Назон, защото и трансферът не беше напълно завършен. Ние искаме да имаме по-голямо конкуренция в нападение, защото ЦСКА иска да играе нападателен, доминиращ футбол и колкото повече качествени нападатели имаме, толкова по-добре“, увери спортният директор на „армейците“.

Той говори и за впечатленията си от Фернандо Каранга: „Фернандо Каранга е изостанал с подготовката си. Той се присъедини по-късно към нашия лагер. Виждам, че той е силен характер, има огромно желание да се върне в оптимално състояние и мисля, че в най-скоро време ще е готов“.

profittips-the best football tips

„Абсолютно, всеки един треньор, който води отбора, трябва да има нужното доверие и моята работа е да му давам спокойствие и увереност и да му помагам с каквото мога. Нестор Ел Маестро има доверието на ръководството, така че от него си зависи представянето на отбора. В ЦСКА, а и във всеки един отбор, водещото за работата на треньора са резултатите и представянето на отбора“, отсече Филипов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker