Левски (София)ТОПФутбол

Филип Кръстев напусна Левски

Една от най-големите звезди на Левски Филип Кръстев напуска „сините“. Последният мач на халфа бе победата над Арда в бараж за Лига на конференциите.

Младият талант се присъедини в тима на „Герена“ в началото на 2022г. бързо се наложи в титулярният състав и се превърна в основна фигура за столичният тим и спечели любовта на феновете. Кръстев се завръща в Ломел, откъдето беше под наем при „сините“.
Халфът даде мнението си след срещата с Арда, ето какво сподели той:

profittips-the best football tips

“Емоциите са много силни и ми е доста мъчно. Особено през второто полувреме на моменти даже нямах сила да тичам, просто бях вцепенен и си мислех, че ми е последен мач. Периодът ми беше уникален, благодарен съм на всеки един фен и човек от отбора за всичко, дори и за лошите моменти, те бяха нужни. Аз съм щастлив и ще запомня всичко само с добро. Това бе най-хубавият ми период като футболист и човек.

Много мачове ще ми останат в съзнанието, но може би любимият ми мач бе вторият полуфинал с Лудогорец и финалът с ЦСКА за Купата.

Все още нямам яснота за бъдещето ми. Ще видя какви опции имам. В момента се надявам да се представям добре с националния отбор и след това ще премисля внимателно кой ще е следващият ми тим.

Да, бих се завърнал в бъдеще в Левски. След дълга и успешна кариера, надявам се, и ако хората тук ме искат, винаги съм готов да се върна в Левски, защото този отбор ще остане в сърцето ми завинаги.

Да, необратим е процесът по напускането ми. Мен ми изтича наемът и за да остана евентуално, трябва да се подписва нов договор, но на този етап няма как да стане това.

Ще са тежки и двата мача с националния отбор. Очаквам да започнем да печелим, защото е важно и двата двубоя да ги вземем”, сподели Кръстев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker