НационалиФутбол

Филип Кръстев: Целта е да започнем с две победи и да спечелим групата

Халфът на българския национален отбор Филип Кръстев говори пред медиите преди излитането на тима от Летище София в посока Унгария за първия мач на „лъвовете“ от новото издание на Лигата на нациите – срещу Беларус.

„Според мен е задължително да стартираме с победа, защото започват официалните мачове и всички знаем колко важна е Лигата на нациите и колко може да ни помогне за в бъдеще, така че е задължително да спечелим първия мач

Да, разбира се, всички в отбора са мотивирани, излизаме в тези мачове с целта да спечелим групата и трябва да започнем с две победи“, заяви той.

profittips-the best football tips

„Да, мисля, че има промяна спрямо предишните селекционери. Мисля, че сега колективът е на по-високо ниво, когато играем на терена, сякаш повече знаем какво правим и играем по-отборно от преди. Това може да помогне на всеки от нас да покаже по-добра игра и да сме по-добър отбор“, сподели българският полузащитник.

„Той е нов стар отбор. В момента се чувствам много добре, щастлив съм на мястото, на което играя, това е най-важното, това ми помага да играя добре и трябва да продължавам да се развивам, да изчиствам слабостите си и да подобрявам качествата си“, каза още Кръстев.

„Да, аз мисля, че холандското първенство е благоприятно за мен, защото се играе открит футбол. Всеки мач имам шанс да играя с топката, да се покажа. Най-важното е, че в моя отбор изпитвам удоволствие от играта, хората ме уважават и ще дам всичко от себе си да им се отблагодаря“, допълни той.

profittips-the best football tips

„Да, чухме се с Пламен още преди трансфера, много съм щастлив за него и като се приберем от лагер с националните отбори, със сигурност ще се видим в Нидерландия“, каза той за своя бивш съотборник в Левски, който осъществи трансфер във Фейенорд.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker