ЦСКА-София

Филип Филипов: И на мен ми се иска да има повече българи в отборите

Изпълнителният директор на ЦСКА-Сoфия Филип Филипов коментира темата с липсата на българи в ЦСКА-София, а и в другите елитни клубове у нас. Според него това са дължи, че младите не разполагат с нужните качества.

profittips-the best football tips

„И на мен ми се иска наистина да има повече българи в отборите, но в последните години просто не се работи адекватно в школите. Няма достатъчно български футболисти, които да разполагат с необходимите качества, за да преследват високи цели – и при нас е така, и в Лудогорец също. По тази причина всички се насочват към чужденците. Ние се опитваме да променим това нещо при нас, но е нужно време“, заяви пред БНТ. 

Бившият футболист на ЦСКА сподели и очакванията си на новата „Армия“, заявявайки, че „армейците“ ще имат най-модерното съоръжение у нас.

„Най-голямата битка за стадиона беше спечелена от собствениците. Успяхме да си вземем „Армията“ и се надяваме в най-скоро време да започнем строеж. Дано в близките години ЦСКА да има стадион, на който да си играе мачовете. Аз съм сигурен, че това ще бъде факт в най-скоро време“, заяви той.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker