Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Филип Филипов: Правим отбор за догодина, не за един мач

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов даде интервю за „Дарик Радио“, в което коментира предстоящия мач срещу Лудогорец от първия кръг на Първа Лига. Ръководителят на „червените“ коментира най-актуалните теми, свързани с клуба.

„Ние не търсим само централен нападател. От началото на трансферния прозорец следим играчи на доста постове, защото имаме дефицит. Изграждат се основите на отбора. В напреднали преговори сме с няколко футболисти и може другата седмица да има да има нови имена. Не искам да изпадам в конкретики. На доста места ходя, разговаряме футболисти. Имаме по три избора на всеки пост, разговаряме с футболистите и с клубове. Не ги степенуваме кой е по-добрият, където намерим решението, ще вземем този футболист“, заяви той.

„Ние постоянно коментираме с Томислав Стипич нуждите, които има като футболисти, със Стоян Орманджиев, с Михаил Александров, със скаутите. Работи се без почивен ден. Мисля, че ще привлечем поне 4-5 футболисти до края на трансферния прозорец“, добави той.

Водят се разговори с Брадли де Нойер, нашето желание е да прекратим договора му. Това (б.р. – дали има футболисти, на които е предложена раздяла, но остават) са вътрешни клубни неща, не искам да коментирам. Атмосферата е добра, не искам да се търсят интриги“, разкри Филипов.

profittips-the best football tips

„Името на ЦСКА завява и целите пред клуба. Томислав Стипич го знае много добре и той е казал топ 5, но не е уточнявал кое място. Мястото, което ЦСКА винаги преследва, независимо от всичко, е първото“, заяви изпълнителният директор на „армейците“.

„Мисля, че със самия начин, по който работим, показва, че се гледа по-напред и ЦСКА се развива правилно. Селекцията наистина се бави, но искаме да изградим основата, върху която да се надгражда и да се вдига качеството. Ако искахме да правим селекция специално за мача с Лудогорец, щяхме да я направим по-бързо. Правим отбор за догодина, не за един мач“.

„ЦСКА се намира в много добра форма. Направихме отлична подготовка в Банско, изиграхме добри контроли. Атмосферата в съблекалнята е добра, настроението е добро, така че ЦСКА се намира в отлично състояние

За мен няма значение кога ще играем с Лудогорец – дали в първия кръг, дали в последния. Този мач така или иначе трябва да се изиграе и мисля, че се намираме в добро състояние и не се притесняваме от Лудогорец“.

„За ЦСКА всеки мач е важен. Излизаме да побеждаваме във всеки мач. Дали е Лудогорец, или някой друг, за нас е без значение, мачовете са важни. Не мисля, че е неокомплектован съставът, имаме липси на някои позиции, но работим по въпроса. Имаме нужните футболисти, които да излязат и да победят Лудогорец.“

Филип Филипов бе попитан дали от Лудогорец са поискали двубоят между двата тима да бъде отложен: „Не, такава информация не е достигала до мен. Лудогорец не са заявявали такова желание, поне аз нямам тази информация.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker