ТОПФутболЦСКА-София

Филип Филипов: Това не е ЦСКА! Следващата седмица ще имате яснота

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов също коментира поражението на отбора с 0:2 от тима на ФК ЦСКА 1948 в баража за Лигата на конференциите.

„За всички е ясно, че това не е ЦСКА и трябват кардинални промени да настъпят в клуба. Те се случват със смяната на собствеността още от един месец. Хората са прави“, каза Филипов, докато феновете скандираха „всички вън“ по време на изказването.

„Кардиналните промени не са започнали след този мач, от един месец има много сериозни промени в клуба, които другата седмица ще бъдат обявени и ще видите, че през този сезон се е работило много и не е само този мач причината да станат промени. На нас ни е ясно какви бяха промените в клуба, промените в управлението, така че следващата седмица ще имате яснота“, допълни Филипов и разговаря лично с феновете.

„Не е коректно да хвърляме цялата вина върху Стамен Белчев. Той пое отбора в много сложен момент за клуба и не мисля, че той трябва да отнася цялата вина. Всички сме виновни за това. Нормално е феновете да са недоволни. Хората идват, подкрепят отбора постоянно“, каза още Филипов.

Изпълнителният директор допълни, че той ще носи отговорност за ЦСКА в следващите две години. „Който ме познава, знае, че съм отговорен човек. В следващите две години аз ще съм този, който ще носи цялата отговорност в спортно-техническата част и всички упреци могат да са срещу мен. Аз не се страхувам, от седемгодишен съм в ЦСКА, винаги работя със сърцето си, обичам клуба, така че не се притеснявам. Футболистите не знам дали осъзнават – гробно мълчание. За ЦСКА първо трябва да имаш сърце, за да носиш „червената“ фланелка, тя е голяма тежест. ЦСКА е институция, не отива ЦСКА да играе по този начин. „, каза още Филипов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker