ФутболЦСКА-София

Финалистите за Купата на Германия отрязаха ЦСКА, клубът упорства

Преди дни немските медии съобщиха, че ЦСКА е изпратил оферта за Ричмънд Тачи. Един от най-резултатните офанзивни играчи в тима на Кайзерслаутерн привлече вниманието към себе си след като „лаутерите“ достигнаха финал за Купата на Германия, макар и загубен от Байер Леверкузен.

Изпратената оферта е била отхвърлена от „червените дяволи“, които не са готови лесно да се разделят с Тачи. По всички личи, че ЦСКА ще продължи да упорства и ще изпрати нова оферта с подобрени условия.

profittips-the best football tips

Ганаецът с немски паспорт играе като крило и нападател. Той премина в настоящия си тим през миналото лято и бързо успя да грабне погледите на футболната общественост с представянето си за Кайзерслаутерн.

Ако „армейците“ успеят да убедят немските си колеги, очаква се голаджията да бъде един от най-скъпите трансфери на ЦСКА през това лято.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker