Левски (София)Първа лигаФутбол

Футболен агент с остра критика по адрес на Станислав Генчев

Агентът на вратаря на Левски Пламен Андреев – Виктор Кирков, излезе с критично изявление по адрес на новия старши треньор Станислав Генчев. Той недоумява днешното изказване на наставника, че клубът работи по привличането на чуждестранен вратар. Кирков сподели снимка на цената на футболиста, която според портала „Transfermarkt“ е 2 милиона евро.

TribunaSofia.bg публикува съобщението на Виктор Кирков на профила си във Facebook без редакторска намеса:

„Да оставиш 2 000 000 евро на скамейката

От днес стойността на клиента ми Пламен Андреев е 2 милиона евро, сочи пазарната му оценка, публикувана на престижния сайт „Трансфермаркт“. Това е втората най-висока актуална стойност на играч в Левски, шестата по размер сред всички български футболисти и тринадесетата сред състезателите в „efbet лига“.

Пламен беше с основна заслуга за спечелването на единствен трофей за Левски в последните 15 години – Купата на България през сезон 2021/22. В следващите 2 сезона спечели еднолично приза за най-много „сухи мрежи“ в шампионата. През миналото лято в евромачовете на „сините“ направи невероятни спасявания, които донесоха в клуба милиони евро.

ВЪПРЕКИ СТРАХОТНИТЕ СИ ПОСТИЖЕНИЯ, ПЛАМЕН АНДРЕЕВ Е ЕДВА НА 19 ГОДИНИ.

Възрастта му е достатъчен аргумент за минималните колебания в играта му през последния сезон.

Като жест на благодарност за отличната му  работа обаче Пламен ще е сигурна резерва в Левски през новия сезон, съдейки по изказванията на новия треньор на тима Станислав Генчев.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker