Първа лигаФутболЦСКА-София

Футболистите на ЦСКА се подигравали на Ел Маестро, измислили му прякор

Бившият треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро тотално бил изпуснал съблекалнята, пишат колегите от „Блиц“. Хаосът достигнал огромни размери при Нестор Ел Маестро и когато Стамен Белчев зае мястото му, се хванал за главата.

Играчите взели на подбив изпъдения вече Ел Маестро. Измислили му прякор и не се съобразявали много, много с напътствията и наставленията му. Върхът на всичко били две повтарящи се няколко пъти ситуации. Част от футболистите, петима на брой, отказвали да нощуват на базата в Панчарево в навечерието на домакинските мачове. Вдигали си чукалата от лагера и се прибирали в квартирите си. На другата сутрин, в деня на двубоя, се завръщали. Веднъж един от тях се прибрал при отбора чак към 11 часа, а в 15 часа предстоял мачът.

profittips-the best football tips

В последната една година футболистите на ЦСКА са събирани на лагер на базата в Панчарево вечерта преди двубой и рядко ползват столичен хотел, каквато ме практиката преди това в рамките на 4-5 години.

profittips-the best football tips

Другата странна ситуация е свързана с… храненето на играчите. В момента на Панчарево няма действащ ресторант. Ръководството обаче осигурява кетъринг. Винаги по време на лагери треньорският щаб поръчва вечеря, която е предоставена в точно определен час. Менюто било изготвено от брата на Нестор Ел Маестро – Никон, и нает диетолог. Изискването на треньора и на помощниците му било всички до един да се хранят със специална храна без изключение. Ел Маестро често твърдял, че храната е основен коз за всеки един футболист – особено що се отнася до физическата подготовка.

На някои играчи обаче не им допадали „сръбските буламачи“ и започнали да си… носят храна от вкъщи – или жените им готвели, или просто си поръчвали от друго място. Футболистите дълго време криели това, изхвърляйки „манджите на Нестор“ тайно в кофите за боклук. Накрая, когато били спипани, станал немалък скандал. Сега при Стамен Белчев това нямало да се случи, уверяват от Борисовата градина. Той знаел в детайли за всичките изцепки на играчите, събрал целия отбор, дръпнал реч и отсякъл, че налага солени глоби при подобни издънки.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker