Левски (София)ТОПФутбол

Футболист на Левски е близо до исторически рекорд

Защитникът на Левски Хосе Кордоба е основна тема в медиите в родината му Панама. Сайтът futbolcentroamerica.com написа, че 22-годишният футболист може да влезе в историята като най-скъпия панамски футболист.

Появиха се информации, че турският гранд Бешикташ прати оферта за Кордоба на стойност 2,7 милиона евро, но все още до сделка не се стига. В момента първата позиция се държи от Майкъл Мурийо, който премина в Марсилия за 2,5 милиона евро от Андерлехт през миналата година.

profittips-the best football tips

В последните дни не спира да се спекулира с евентуален трансфер на бранителя на сините в Панатинайкос, като тези слухове се подсилиха в една от социалните мрежи, където той се отбеляза в панамското посолство в Гърция.

Защитникът обаче е бил там, за да извади паспорт на детето си, което се роди в края на декември. Спомена се за интерес и от друг гръцки гранд – Олимпиакос, като все още това също влиза в графата на спекулациите. Вчера Кордоба премина задължителните медицински тестове на „Герена“.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker