Левски (София)Първа лигаФутбол

Футболист на Левски пропусна мача с Берое заради вирус

Вирусно заболяване извади Алдаир от групата за вчерашния мач с Берое. Португалецът е бил с висока температура в навечерието на двубоя и отпадна от сметките на Станислав Генчев.

25-годишният футболист не бе пропуснал среща от старта на шампионата и капарира мястото на десния фланг. Той има на сметката си 12 мача, в които реализира едно попадение, дошло още в първия кръг при разгромния успех с 6:1 над Локомотив София в „Надежда“.

profittips-the best football tips

Треньорският щаб на Левски се надява, че Алдаир ще се възстанови през следващата седмица, тъй като на „сините“ им предстоят два важни двубоя. Първо столичани гостуват в сряда на Пирин в Благоевград в 1/16 финален сблъсък за Купатa на България, а след това в неделя предстои традиционно трудна визита на „Тича“ срещу Черно море.

Вчера в групата на Левски не попадна и възстановения от тежка контузия в коляното Илиян Стефанов. Вероятно Станислав Генчев не иска да прибързва с завръщането му, предвид тежката травма и дългия възстановителен процес.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker