ТОПФутболЦСКА-София

Футболист на ЦСКА иска трансфер в отбора на Саша Илич

Един от нападателите на ЦСКА Лазар Туфегджич е помолил бившия треньор на „червените“ Саша Илич за съдействие сърбинът да се присъедини в гръцкия Атромитос.

Именно сръбският специалист докара на „Армията“ сънародника си. Припомняме, че ръководството на „червените“ прави всичко възможно, за да се отърве от Туфегджич, но нападателят твърдо отказва да си тръгне, настоявайки да изпълни договора си с клуба до неговия край.

profittips-the best football tips

Лазар беше забит на пейката заради това, а самият футболист е потърсил съдействие от Илич, за да бъдат всички на „Армията“ доволни. Той го е помолил да го вземе при себе си в Атромитос, където Илич в момента е треньор.

Туфегджич дори гарантирал, че ЦСКА ще го пусне без трансферна сума, но гръцкият клуб отказал този вариант. Така нападателят продължава да тегне над бюджета на „червените“ и не се знае кога това ще приключи.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker