ЦСКА-София

Футболист на ЦСКА призна, че не попада в плановете на Ел Маестро

Oфанзивният футболист на ЦСКА Лазар Туфегджич даде интервю пред сръбското издание „Журнал“. Той коментира вчерашния мач в Лесковац. между Сърбия и България, завършил при равенство 2:2. Халфът на ‘червените“ сподели впечатленията си и за протестите срещу БФС и ситуацията в „Борисовата градина“.

„Миналия сезон загубихме титлата в самия край. Пристигна нов треньор и изглежда не попадам в плановете на клуба. В отбора има място само за пет чужденци, а ние сме осем. Определено не ми помага това, че нямам паспорт от държава от Европейския съюз“, сподели Туфегджич за ситуацията си в ЦСКА.

profittips-the best football tips

„Младен Кръстаич до някаква степен се справи с работата, заради която беше назначен, а именно да подмлади състава. Предимството на Илиан Илиев пред чужд селекционер е, че познава много от националите и най-вече българското първенство. 80% от българските национали са от там. Към момента с клубния си тим Черно море е само на две точки зад моя ЦСКА“, коментира състезателят на ЦСКА.

„В България протестите срещу президента на БФС Борислав Михайлов привлякоха повече внимание от националния отбор. Смениха треньора, но не могат да сменят шефа на федерацията. Определено е интересно, че Илиев работи едновременно като треньор на Черно море и селекционер“

„Да играя за сръбския национален отбор, би било чест и привилегия. Ще го помня винаги. Въпреки че съм бил юношески национал, мъжкият тим е съвсем различно нещо. Разбирам защо не са ме повикали досега. Сърбия разполага с множество страхотни играчи, които се състезават в най-добрите европейски първенства“, заяви Лазар Туфегджич.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker