Първа лигаФутболЦСКА-София

Футболист на ЦСКА ще бъде изпратен под наем в друг отбор

През новия сезон треньорът на ЦСКА Томислав Стипич най-вероятно няма да разчита на атакуващия футболист на „червените“ Симеон Александров.

Халфът, който се разписа при първата победа в предсезонната подготовка срещу Беласица (2:0), не е успял да спечели доверието на спортно-техническото ръководство на „армейците“ по време на лагера в Банско.

Очаква се от клуба да преотстъпят Александров в друг отбор минимум до края на годината, пише „Мач Телеграф“. Кандидат за 20-годишният състезател изглежда родния му отбор Септември София, където игра и през пролетта на изминалия сезон. Самият Николай Митов сподели след промоцията, че неговият клуб ще разчита на млади български футболисти в Първа лига.

profittips-the best football tips

Предвид новия договор на Иван Турицов, мястото на Асен Дончев в клуба също не изглежда сигурно. Има вероятност и той да бъде пуснат под наем до края на сезона. Дончев се завърна при „червените“ от престой в Пирин Благоевград.

Почти сигурно ЦСКА ще се раздели с един от вратарите си, което бе споделено лично от Томислав Стипич.

Съществува и вариант двамата да останат в ЦСКА, но да играят предимно в дублиращия отбор, който ще се състезава във Втора лига под ръководството на Владимир Манчев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker