Първа лигаФутбол

Футболист на Черно море шокира Илиан Илиев! Спира с футбола на 28 години, за да започне бизнес

Лидерът на Първа лига Черно море започна своята подготовкат за пролетния дял от шампионата. Пред медиите в морската столица старши треньорът Илиан Илиев разкри, че футболистът на „моряците“ Александър Василев е изненадал клуба с новината, че спира окончателно с футбола.

“Много приказки преди подготовка не говорим. Има доста време до първия мач да говорим. А и сме от толкова време заедно, че няма какво толкова да си кажем. Трябва да тренираме и да поддържаме формата, за да не станат неприятности по време на подготовката”, каза Илиев преди първата тренировка на “моряците” за тази година.

profittips-the best football tips

“Взехме си довиждане със Сашо Василев, който, изненадващо за всички, реши да спре с футбола. Започнал някакъв бизнес и трябвало да се отдаде на него. Всички малко недоумяваме от решението му. Опитахме се и преди Нова година, и сега да го разубедим.

Той беше коректен да каже, че е можел да си получава заплатата и същевременно да върши други работи, но няма да е отдаден на 100% и затова реши да спре. Това е една от неприятните новини за първия ден. Така че общо взето е това. Има някои хора, които закъсняват заради проблеми с полетите като Едгар и Пабло. На Мишел му се роди момиченце и утре пристига.

Чакаме един-двама футболисти. Те са от първенства, които вървят и не е пагубно, че няма да са с нас от първия ден. Започна Борис Стайков, 2006-а година, наше момче, ляв защитник. След като Сашо се отказа, най-реалната алтернатива е да вземем някой от школата”, разясни Илиев случващото се при лидера в Първа Лига.

profittips-the best football tips

Треньорът допълни, че Черно море иска да привлече нападател, тъй като Бремер е контузен, и един външен офанзивен халф: “Това с привличането на Алекс Колев е спекулация, няма как да се случи”, категоричен бе Илиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker