Левски (София)Първа лигаФутбол

Халф на Левски е аут за над месец

Халфът на Левски Асен Митков ще бъде извън терените над месец. От началото на сезона младежкият национал е преследван от контузии, които му позволиха да вземе участие в едва четири мача.

19-годишният халф започна като титуляр единствено в дербито с ЦСКА и бе заменен в 57-ата минута от Джавад ел Джемили, когато и физическите му сили се бяха изчерпали, но тогава е усетил и болка. „Не е приятно за нито един футболист. Асен имаше контузия по време на предсезонната подготовка, след това я повтори.

profittips-the best football tips

Той е млад и неопитен и не знае кога да си спести усилия. Почувствал е болка, когато бе в добро състояние, влиза да тренира с болка, не ни казва и затова се получават така нещата“, заяви треньорът на „сините“ Станислав Генчев.

Най-креативният футболист на Левски, Евертон Бала, също е аут за домакинството на Берое. Бразилецът получи травма по време на „Вечното дерби“ и бе заменен принудително, но се очаква през следващата седмица да е на разположение на „сините“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker