Левски (София)Първа лигаФутбол

Халф на Левски отново не тренира с отбора

Атакуващият халф на Левски Илиян Стефанов отново е извън строя. 26-годишният футболист не тренира наравно с тима, тъй като е почувствал болки.

Наскоро героят от финала за Купата през 2022 година се завърна в игра след дълго лечение на контузия в коляното, която бе последвана от операция. Той го стори в контролата срещу Хебър по време на паузата за националните отбори този месец.

profittips-the best football tips

Стефанов дори се отчете с два гола. Смяташе се, че халфът може да се завърне в групата на „сините“ още за „Вечното дерби“, но това не се случи и за последния двубой срещу Берое. Станислав Генчев бе споделил, че постепенно ще дава време на играча и не е ясно дали до края на есента Стефанов ще се появи в игра в официален мач.

До момента 26-годишният футболист има на сметката си точно 60 двубоя във всички турнири със синия екип, в които е реализирал 10 попадения.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker