Левски (София)ТОПФутбол

Хиляди германци пристигат в София! Може ли да се повтори случая „Камп Ноу“?

В четвъртък отборите на Левски и Айнтрахт Франкфурт се изправят един срещу друг в плейофен мач от Лигата на конференциите. Срещата на стадион „Васил Левски“ е от 20:00 часа.

Феновете на Айнтрахт са обявили десант на 3000 запалянковци, пише „Мач Телеграф“, но интересното е дали наистина ще бъдат само толкова ? Преди повече от година германския тим се изправи срещу Барселона, тогава каталунците отделиха 5000 билета за феновете на Айнтрахт, но на трибуните бяха почти 30 000 души.

profittips-the best football tips

„Червено-черната“ агитка на отбора от Франкфурт изправи косите на полицията в Неапол, където се развихри въпреки забраната на италианските власти за гостуващи фенове срещу Наполи в ШЛ. Напук на ветото стотици германски ултрас дори влязоха в схватки с полицията в Неапол, а кадрите как палят коли и хвърлят ракети, обиколиха фенските форуми в мрежите.
Още от сряда, ден преди срещата Левски – Айнтрахт, полицията в София ще бъде на крак заради германското нашествие, със строга организация на движението в центъра.
Германците веднъж успяха да се сдобият с 25 000 билети над разрешеното, не е изключено да се опитат да изкупят билетите в секторите на домакинските фенове.

„Gong.bg“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker