Първа лигаФутболЦСКА-София

Християн Петров: Усещам подкрепа, благодаря на феновете, че са зад отбора

Младежкият национал на ЦСКА Християн Петров даде пресконференция, заедно с треньора Стамен Белчев преди утрешния двубой срещу Черно море. Мачът се явява директен сблъсък за второто място, което класира отбора за квалификациите на Лигата на конференциите, докато третият ще играе бараж. Ето какво каза Християн Петров:

„Допреди няколко кръга бяхме с най-добрата защита, но в последно време допускаме голове в началото на мача. Не мога да си обясня на какво се дължи това. Ще се надяваме да се поправим в следващите двубои и да излезем със „суха“ мрежа.
Трябва да подобрим нашето представяне без значение дали играем у дома или навън.

Може би това, че се преместихме на стадион „Васил Левски“, оказва някакво влияние. Сигурен съм, че съм играл с всеки като партньор в защита. В чудесни взаимоотношения съм с всички. Ние даваме всичко от себе си, имаме добра комуникация.Играта в защита на целия отбор е изключително важна, тъй като, ако получиш един гол в началото, ще бъде трудно да обърнеш резултата, особено срещу отбор като Черно море. Да се надяваме да излезем пределно мотивирани и да не правим грешките, които се получаваха в последните мачове.

Усещам подкрепа във всеки един мач. Благодаря на феновете, че са зад отбора и се надявам да продължават да ни подкрепят“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker