Левски (София)ТОПФутбол

Христо Йовов е преговарял с Мъри да се върне

Новият член на Управителния съвет на Левски Христо Йовов се опитал да убеди Станимир Стоилов да се завърне в клуба, съобщи изданието „Тема Спорт“. Двамата са провели няколко разговора на тази тема. Мъри Стоилов обяви, че напуска веднага след победата с 1:0 над Локомотив София на 8 април. Причината, която той посочи, бе несъгласие с управлението на клуба.

Ръководството на Левски повери тима на временен наставник в лицето на Елин Топузаков, който преди това водеше вторият отбор на „сините“. Сирако дори посочи, че може да се стигне и до вариант, в който Топчо да получи постоянен контракт след края на шампионата.

profittips-the best football tips

Вчера Станимир Стоилов отново се появи на стадион „Георги Аспарухов“. Той е посетил магазина в сектор А на съоръжението и си закупил от новите екипи. Както вече е ясно, „сините“ смениха доставчика и вече са обличани от „Адидас“. Договорката бе постигната още от периода на Мъри в Левски.
В социалните мрежи се появи снимка от посещението на Стоилов в магазина, на която той позира с малък фен и мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков. Естествено, фотосът предизвика множество дискусии в социалните мрежи. Не е ясно обаче дали двамата са говорили за негово завръщане на „Герена“.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker