НационалиТОПФутбол

Христо Порточанов: Коя нормална държава допуска дрогирани наркомани да бият полицаи

Христо Порточанов говори за протеста в четвъртък вечер, това се случи след отварянето на „Залата на славата“ на Христо Стоичков.

„Грозно, много грозно. Ако това са фенове, значи ние сме приключили като държава. Ние все започваме нова ера и все не я започваме. Доволен съм, че момчетата играха добре. Ще видим сега със Сърбия.

profittips-the best football tips

Не виждам защо. Държавата започва да се меси там, където не и е работата. Държавата трябва да помага, а не да разследва. Виждам такава намеса от нейна страна. С действията, които предприемат, какво е това?

Потресаващи са кадрите, това са едни дрогирани наркомани. Как с паветата, с факли ще бият полицаи. Коя нормална държава допуска да се бият полицаи?! Не слагам всички под общ знаменател, само тези, които участваха в тази вандалщина. Тези, които правеха щуротиите, не бяха фенове“, заяви Порточанов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker