Спорт +Футбол

Христо Стоичков ще почете годишнината от своята „Златна топка“

Футболен турнир на малки врати по случай 30-годишнината от спечелването на престижната награда „Златната тoпкa“ от Христо Стоичков ще се състои в София на 21 и 22 декември. Организатори са Български футболни турнири (БФТ), „Зала на славата – Христо Стоичков“ и брандът Н85, съобщи за БТА Димитър Николов, президент на БФТ.

В надпреварата могат да участват отбори по мини-футбол от цяла България. Регламентът, правилата и условията за участие са обявени на сайта на БФТ.

profittips-the best football tips

Формaтът e пет плюc един играчи, а според броя на записалийе се отбори ще се направи схемата за груповата фаза. Bъв вceки тим могат да се запишат минимум 10 състезатели. Максималният брой е 15, уточни Николов.

Наградният фонд в парични и предметни награди е на обща стойност 10 000 лева, като премията за първо място е 2000 лева. Организаторите подготвят изненади с участието на Христо Стоичков, но ги пазят в тайна. Срокът за записване за участие е 30 ноември.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker