ЦСКА 1948

Цветомир Найденов обяви още един трансфер в ЦСКА 1948

Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 – Цветомир Найденов, обяви поредното ново попълнение в редиците на „червените“ – Рафаил Пърликов, в типичния си стил във своя Facebook профил.

Пърликов за последно игра за Струмска слава във Втора лига, за който има 14 мача на сметката си. 21-годишният защитник е юноша на Янтра Габрово и Славия, а през кариерата си е играл за италианския Козенца, както и за Септември София, Вихрен Сандански и Струмска слава.

profittips-the best football tips

Снажният бранител най-вероятно ще бъде използван във втория отбор на ЦСКА 1948, като при добри изяви той може да си спечели и промоция в първия отбор при голямото текучество на футболисти на неговия пост.

Това е пореден трансфер за ЦСКА 1948. които направиха голяма реформа в отборите си. Повече от дузина футболисти се разделиха с „червените“ от Бистрица.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker