Извън БългарияПърва лигаФутболЦСКА-София

ЦСКА брои сериозна сума за универсален халф, „червените“ удариха греда за бранител

Селекционния процес в ЦСКА продължава все по-усилено, тъй като съвсем скоро затваря и трансферния пазар. Клубът търси универсален халф и камерунския футболист Мартен Ботрел Атеменг Ндзие от израелския Ашдод e попаднал в полезрението на „червените“, съобщава 237foot.com.

Ашдод първоначално не смяташе да се разделя с камерунския футболист, но офертата от страна на ЦСКА е заинтересовала израелския клуб.

Към Мартен Ндзие има интерес и от Шериф Тираспол, но от молдовския клуб все още не са изпратили оферта до Ашдод за него, за разлика от ЦСКА.

profittips-the best football tips

Изданието твърди, че българският клуб е отправил конкретно предложение към Ашдод за Ндзие за 400 хиляди евро, като на футболиста е предложен тригодишен договор.  Той е оценен на 700 000 евро от Transfermarkt.

21-годишният Мартен Ндзие е дефанзивенн халф със силен ляв крак. Той започва кариерата си в Ренесанс от Нгуму в Камерун, като от 2019 година играе в Израел. Носил е и фланелката на Апоел Рамат Ган.

„Ндзие може да напусне Израел и скоро да прегърне ново предизвикателство“, пише 237foot.com в своя материал.

Междувременно, Ягелония Бялисток е получил сериозна оферта за един от своите лидери дни преди затварянето на летния трансферен прозорец. Става въпрос за испанския защитник Адриан Диегес, за когото от ЦСКА са изпратили официална оферта, пише „Meczyki“.

Полският шампион обаче отговори ясно: няма да продадем играча, дори и за висока сума . Това не е моментът за по-нататъшно отслабване на състава на Ягелония, пише още полската медия.

profittips-the best football tips

„Много сме близо до няколко играчи. Ще има нови футболисти другата седмица“, заяви Филип Филипов в събота след загубата от Арда.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker