Първа лигаФутболЦСКА-София

ЦСКА готви пресконференция, ще представи треньорския щаб на Томаш

ЦСКА ще представи официално новия треньор Александър Томаш в петък. Тогава наставникът на „червените“ ще даде брифинг преди гостуването на Локомотив София. Мачът е на 16 септември, понеделник, от 19:45 часа в „Надежда“.

До Томаш на срещата с медиите ще застанат помощниците му Константин Мирчев, Тодор Кючуков и Христо Колев – Бащата.

profittips-the best football tips

46-годишният специалист застана начело на ЦСКА на 28 август след като напусна Спартак Варна и два дни по-късно дебютира начело на „червените“ с поражение от Ботев Пловдив. Ден по-късно специалистът заведе футболистите на лагер в Банско и нямаше как да бъде представен официално пред футболната общественост в България, макар че от ЦСКА бяха обявили, че това ще се случи в дните след двубоя с „канарчетата“.

Засега Томаш по-скоро печели доверието и симпатиите на феновете с изказването си след загубата от пловдивчани, когато обяви, че футболисти, които „живуркaт“, нямат място в ЦСКА.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker