Първа лигаФутболЦСКА-София

ЦСКА е нащрек заради съдията във „Вечното дерби“

В лагера на ЦСКА има притеснение от назначението на Драгомир Драганов за рефер на двубоя с Левски. Както е известно, през годините варненецът доста пъти сериозно е порязвал „армейците“, като няколко са nо-запомнящите се случаи.

През 2017-та в Разград при победата на столичани с 2:1 Драганов показа пресилен червен картон на автора на първия гол Каранга. Тогава той си затвори очите в две ситуации, в които можеше да отсъди дузпа за гостите.

profittips-the best football tips

Следващият случай е при визита на ЦСКА в Стара Загора, когато без основание посочи бялата точка в последната минута. Камбуров отбеляза, с което донесе успеха на Берое и подписа уволнението на Акрапович.

През пролетта на 2023-та Драганов си навлече гнева на „армейците“, след като в мач срещу Локо Пловдив на „Армията“ не отсъди наказателен удар за нарушение срещу Де Нойер и призна спорен гол на „смърфовете“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker