Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА започна подготовка за възловия мач с Черно море, Стамен Белчев дава пресконференция

Отборът на ЦСКА започна подготовката си за последната седмица от плейофната фаза на Първа лига. Вчера бе първото занимание в 11:00 часа, като в нея взеха участие всички налични футболисти, освен Илиан Антонов, който отсъства по здравословни причини и Мартин Стойчев, който лекува контузия в коляното.

През настоящата седмица предстои да се изиграят два мача – домакинството на Черно море (Варна) на 23 май (четвъртък) и гостуването на Локомотив Пловдив на 26 май (неделя). Ако ЦСКА завърши трети в крайното класиране, предстои и трети мач – плейоф за участие в квалификациите на Лигата на Конференциите.

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев ще даде брифинг на 22 май (сряда) от 11:00 часа в зала „Родина“ на Националния стадион „Васил Левски“ заедно със защитника Християн Петров.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker