Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА започна подготовка за Купата без половин дузина футболисти

ЦСКА поднови тренировки днес преди обяд на клубната база в Панчарево, като „червените“ се готвят за предстоящото гостуване на Добруджа от първия кръг на Купата на България, съобщиха армейците на официалния сайт на клуба. Двубоят е в Добрич на 29 октомври (вторник) от 13:30 часа.

„Заниманието включваше различни упражнения за комбинативност и скоростна техника, както и двустранна игра. Защитникът Браян Кордоба продължава да се готви на облекчен режим и няма да е на разположение за следващия двубой, както и Мика Пинто и Джейсън Локило, които получиха мускулни контузии в последния шампионатен мач.

profittips-the best football tips

С тима не се готви още и Густаво Бусато, получил тежка травма срещу Ботев (Враца), както и Зюмюр Бютучи, който още не е възстановен от вирусно заболяване. Аарон Исека също продължава да лекува контузия в коляното.

Утре ЦСКА ще тренира от 10:30 ч. в Панчарево, а в 13:15 ч. старши треньорът Александър Томаш ще даде пресконференция в зала „Родина“ на Националния стадион „Васил Левски“. След това армейският тим ще замине за Добрич“, пишат „червените“.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker