ФутболЦСКА-София

ЦСКА зарадва малък свой фен /ВИДЕО/

ЦСКА реши да зарадва свой малък привърженик. Доби –  момчето, чиято снимка попадна в започналата наскоро рубрика „Момент на фокус“, получи наистина приятна изненада. Детето тренира футбол в Шумен и бе поканено от клуба, за да се запознае с футболистите от първия отбор и да се включи в заниманието заедно с тях. Както можете да видите във видеото по-долу, малчуганът беше повече от щастлив и се наслади изцяло на този шанс.

Това написаха столичани по повод на инициативата си: 

„Преди две седмици едно дете попадна в рубриката ни #МоментНаФокус. С искрените си очи, в които прочетохме силната обич към ЦСКА, той предизвика вълна от положителни реакции дори и в напълно непознати хора. Най-силно, разбира се, момента изживяха неговите родители, които ни споделиха мечтата на сина си – да се докосне до своите любимци.

profittips-the best football tips

Как да не зарадваме същото това дете, което толкова много милее за нашия клуб. Поканихме малкия Доби на гости! Той самият тренира футбол в Шумен, а в този ден прекара цяла тренировка с отбора на ЦСКА, получи подаръци и запази спомен за цял живот.

Благодарим ти, Доби, че така чистосърдечно грееш, когато носиш червената фланелка!“

Видео и скрийншот: Фейсбук страница на ЦСКА

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker