Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА избра къде да домакинства на Ботев Пловдив

ЦСКА ще посрещне Ботев Пловдив на стадион „Локомотив“ в Надежда. “Червените“ вече са се разбрали с ръководството на Локомотив София, което ще предостави своя терен за мача срещу „канарчетата“, твърди „dsport.bg“.

Причина за това са концертите на стадион „Васил Левски“ на Ед Шийрън и Андреа Бочели и  невъзможността съоръжението да приеме футболни мачове между 22 август и 30 септември.

Мачът между ЦСКА и Ботев Пловдив по предварителен план ще се изиграе в последната седмица на август и е последният от наказанието на „червените“ за домакинство без публика.

profittips-the best football tips

“Армейците“ все още търсят вариант за първото домакинство с фенове – това срещу Берое, което е планирано за уикенда на 21 септември.

Този мач няма да може да се изграе на стадион „Локомотив“ от съображение за сигурност и затова се търсят други опции.

Съществува вариант „червените“ да обърнат домакинствата срещу Берое и първо да гостуват, а след това да приемат старозагорци в началото на 2024 година.

Тази ситуация вече се разигра, между два клуба от Първа Лига. Поради лошото тревно покритие на стадион „Георги Бенковски“, Хебър домакинства на Славия на „Александър Шаламанов“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker