Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА избра младежки национал за заместник на Турицов

ЦСКА вече води усилени преговори за заместник на Иван Турицов, който вероятно ще бъде продаден на швейцарския Сион. Според „Блиц“ избраният за негов заместник е десният защитник Мартин Стойчев, който играе под наем в Арда от Септември София.

20-годишният футболист е основна част от младежкия ни национален отбор в селекцията на Александър Димитров. По мнението на специалисти Стойчев е изключителен талант и се отличава с железен характер и професионализъм.

profittips-the best football tips

Бранителят е твърд титуляр и в тима от Кърджали. Любопитното е, че имаше информация, че е искан и от Левски на мястото на Петрис. От „Герена“ обаче съобщиха, че не преговарят с български футболисти на този етап.

Твърде вероятно е 24-годишният Турицов пък дасе събере в един тим с Георги Русев, с когото са в чудесни отношения извън терена. По-рано стана ясно, че щвейцарците преговарят за закупуването на състезателните му права.

Той дойде на „Армията“ от Литекс през 2016 г., като изигра няколко мача и за втория тим на ЦСКА, сетне бе преотстъпен на ловешкия тим за обиграване, а след това записа над 160 мача за първия отбор на червените.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker