ФутболЦСКА-София

ЦСКА има „План Б“ с 80 мача в Бундеслигата, ако не подпише с Джеймс Ето’о

ЦСКА е на финалната права при преговорите с камерунеца Джеймс Ето’о от Ботев Пловдив. В случай, че „армейците“ не успеят да подпишат с него днес, те могат да реагират светкавично и да привлекат друг футбокист, който има дори по-впечатляваща визитка,

Става дума за сънародника на Ето’о – Пиер Кунде. Халфът има цели 80 мача в Бундеслигата и е национал, участвал в Световното първенство в Катар.

profittips-the best football tips

Той е играл за немските Майнц и Бохум, а също така и балкански тимове като Олимпакос и Атромитос. Именно там игра през последния сезон, където се засече с бившия треньор на „армейците“ Саша Илич.

В момента 29-годишният халф е свободен агент, което улеснява ситуацията за „червените“, защото той има потенциалната възможност да се присъедини към клуба и след изтичането на трансферния прозорец. Кунде е дал принципното си съгласие да реализира трансфер в ЦСКА.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker