ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА иска да задържи титуляр и за следващия сезон

От ръководството на ЦСКА искат да задържат титулярния вратар на отбора Густаво Бусато и през следващия сезон, твърди „Мач Телеграф“.

Бразилецът има договор с „червените“ до лятото на 2025-а година. Бусато поднови контракта си с „червените“ през миналото лято, като подписа за период от 1+1 година.

profittips-the best football tips

Латиноамериканецът кара вече пети сезон в ЦСКА и до момента е изиграл общо 161 мача, които го превърнаха в чужденеца с най-много срещи за клуба. У нас той спечели и Купата на България през 2021 година.

Пречка пред Бусато да остане на „Армията“ може да се окаже семейните му ангажименти и желанието му да се прибере в родната Бразилия. През миналото лято стражът и агентът му Ернан Банато намекнаха, че от Южна Америка има интерес към играча.

Преди да акостира в София през юни 2019-а Бусато игра за бразилските Наутико (2017), Апересиденсе (2018), Сампайо Корея (2018), и Итуано, а единственият му досег до Стария континент преди това беше елитният полски Подбескидзие през сезон 2016/17, когато обаче не записва нито един мач в местната Екстракласа.

profittips-the best football tips

Очаква се шефовете на ЦСКА да проведат разговор с Густаво Бусато след последния официален мач на тима за годината – срещу Лудогорец на 10 декември от 17:45 часа, а по време на зимната подготовка двете страни ще могат на спокойствие да уточнят подробностите около евентуалното удължаване на контракта на вратаря.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker